netakias
Εθνικό έγκλημα διέπραξε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είναι ντροπή και μόνον η παρουσία του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και ντροπή για την (πρωην) Μεγάλη Πατριωτική Παράταξη.
Σε οποιοδήποτε πολιτισμένο Κράτος, που τιμάει τις δυτικές αξίες και τον Ελληνικό Πολιτισμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ήταν δακτυλοδεικτούμενος και θα είχε διαγραφεί το όνομα του, από το κόμμα του έως τα δημοτολόγια αρρένων.
Σήμερα βεβήλωσε το χώμα της Ιμβρου, το ποτισμένο με αίμα, λέγοντας: «η ιστορία της Ίμβρου είναι συνυφασμένη με την κοινή μοίρα Ελλήνων και Τούρκων, και όπως είπε, είχε μάλιστα τη μεγάλη χαρά σήμερα, επισκεπτόμενος τα σχολεία της Ίμβρου, να διαπιστώσει ότι η ελληνική κοινότητα στην Ίμβρο αυξάνεται και ότι η Ίμβρος παραμένει ένα παράδειγμα της ειρηνικής συνύπαρξης μεταξύ των δύο λαών μας».
Για τον κ.Κυριάκο Μητσοτάκη «παράδειγμα της ειρηνικής συνύπαρξης» είναι όταν Τουρκία ιδρύει ημιανοιχτή φυλακή κοντά στο χωριό Σχοινούδι (Dereköy)
Για τον κ.Κυριάκο Μητσοτάκη «παράδειγμα της ειρηνικής συνύπαρξης»
Δείτε την αρχική δημοσίευση 207 επιπλέον λέξεις