Κυβερνηση τσιρκο, ενα αστειο που κατεληξε σε εφιαλτη

Αυγερινος Κ.Χατζηχρυσος

Βαγγέλης Παπαβασιλείου 18 Νοεμβρίου 2018 / Πολιτικώς ανορθόδοξα / ΕΦ.ΣΥΝ 16-11-2019 / "Κανονικότητα" / ΒΑΓΓΟΣ σκίτσο Βαγγέλης Παπαβασιλείου 18 Νοεμβρίου 2018 / Πολιτικώς ανορθόδοξα / ΕΦ.ΣΥΝ 16-11-2019 / «Κανονικότητα»

του Αυγερινού Χατζηχρυσού

Νομίζω κάνεις δεν είναι κατά τους σεβασμού στο δικαίωμα του καθαρού αέρα, όσων δεν καπνίζουμε, αλλά και στο δικαίωμα των καπνιστών να έχουν χώρους που να απολαμβάνουν την συνήθεια τους. Αν και προσωπικά, δεν έχω καπνίσει ποτέ, επίσης ποτέ δεν με ενόχλησε.

Oι αντιδράσεις για τον αντικαπνιστικό νόμο στην Ελλάδα είναι απόλυτα φυσιολογικές, όπως ήταν και πριν μια δεκαετία, όταν πρωτοθεσμοθετήθηκε, αλλά στο τέλος όλοι θα έχουμε παρατηρήσει ότι συν τω χρόνο, αν κι όχι ιδανικά, η κοινωνία πόρρω απέχει από την εποχή που κάπνιζαν παντού και βέβαια μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο. Έτσι κι αυτός ο επιπλέον περιορισμός τελικά θα αφομοιωθεί, όπως έγινε σε όλες τις χώρες, με τον ίδιο τρόπο.

Γκρίνια και δυσαρέσκεια στην αρχή, μετά συνηθίζεις, επικρατεί η λογική και στο τέλος θα βγαίνουν όλοι να καπνίσουν έξω από μόνοι τους…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 532 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s