Βόμβες Παπαγγελόπουλου στην ΕΡΤ: “Σαφέστατη η απόφαση ΗΠΑ κατά Novartis για αξιωματούχους “εντός” της Ελληνικής κυβέρνησης”

netakias

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ως ένα «κατοχικό δικαστήριο» περιέγραψε την Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση Novartis ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης σημείωσε, μέσω της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής της ΕΡΤ1, ότι «έκανα λάθος», καθώς -κατά τη γνώμη του- «δεν ήταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως Ελληνικού Κράτους, αλλά παγκοσμίως». Κατηγόρησε τα μέλη της επιτροπής για κατάχρηση εξουσίας στην εξέλιξη της διαδικασίας της προανακριτικής. Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο πρώην υπουργός εκτίμησε  ότι το πόρισμα είναι προειλημμένο πριν καν  καταθέσει και σημείωσε ότι αποχώρησε μόνο όταν η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο, ώστε να μην νομιμοποιήσει παράνομες διαδικασίες. Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος έκανε λόγο για παράνομες καταθέσεις ενώ χαρακτήρισε  τη λειτουργία της επιτροπής  «κατοχικό δικαστήριο».

Αφού χαρακτήρισε τον εαυτό του πρόσωπο «της διετίας», απάντησε πως «τα λαϊκά δικαστήρια δεν τα φοβάμαι, τα στημένα φοβάμαι, όπως αυτά της Προανακριτικής Επιτροπής». Και στη συνέχεια έκανε λόγο για «συνθήκες απαράδεκτες. Απορώ πώς διατηρήθηκα γερός με αυτές τις συνθήκες. Αυτό…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 327 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s