«Ψέματα λέει η Νικολάου» Κρατούμενοι και Σωφρονιστικοί για κορωνοϊό στις φυλακές

netakias

ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ιδιαίτερα… απασχολημένη με τις αναρτήσεις μέσω facebook πρέπει, να είναι η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου, γι΄αυτό και δεν φαίνεται να την ανησυχεί ιδιαίτερα το ότι, στις φυλακές Χανίων ξεκίνησαν οι πρώτες αντιδράσεις, για την έλλειψη ειδικά διαμορφωμένου χώρου, όπου κρατείται ο πρώτος επίσημα διαγνωσμένος με κορωνοιό κρατούμενος.

Ο αναβρασμός, που επικρατεί στις φυλακές Χανίων, μετά τη μεταφορά εκεί δύο Τούρκων κρατουμένων, από το Λασίθι, εκ των οποίων ο ένας διαγνώστηκε με κορωνοϊό, γιά την κ. Νικολάου, που πλέον παράγει πολιτική μέσω facebook, “είναι για να δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις”.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι κήρυξαν στάσεις εργασίας, αντιδρώντας στο γεγονός ότι, δεν υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος κράτησης κρουσμάτων covid στις συγκεκριμένες φυλακές, διαψεύδοντας τη Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, όπου δήλωσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ότι, “είναι ψευδές πως δεν υπάρχει στην Κρήτη χώρος κράτησης κρατουμένων θετικοί στο κορονοϊό, καθώς ένας τέτοιου τύπου έχει διαμορφωθεί στα Χανιά”.

Οι…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 78 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s