Ο Μητσοτάκης παγίδευσε την Ελλάδα στην Σύνοδο Κορυφής: Η Εθνική μας Κυριαρχία θα αποφασιστεί από Τουρκία, Ισπανία, Ιταλία!

netakias

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμφώνησε αδιανόητα πράγματα που θυμίζουν μικρασιατική καταστροφή και χώρα που έχει ηττηθεί κατά κράτος σε πόλεμο. Στο άρθρο 34 των συμπερασμάτων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συμφώνησε σε πολυμελές συνέδριο για να αποφασιστεί τι επιτρέπεται να κρατήσουν η Ελλάδα και η Κύπρος από την Εθνική τους Κυριαρχία.

Δηλαδή θα έρθουν οι Μεσογειακές χώρες, που δεν έχουν κανένα δικαίωμα στην περιοχή μεταξύ της Ελλάδος και της Κύπρου να αποφασίσουν τι θα κρατήσουμε εμείς και τι η Τουρκία.

Δηλαδή η σύμμαχος της Τουρκίας Ισπανία, η σύμμαχος της Τουρκίας Ιταλία, η σύμμαχος της Τουρκίας Μάλτα, η σύμμαχος της Τουρκίας Λιβύη, η ίδια η Τουρκία, η Αίγυπτος που πιέζεται από τους τζιχαντιστές της Μουσουλμανικής αδελφότητας που έλεγχει η Τουρκία θα αποφασίσουν τι μπορεί να κρατήσει η Ελλάδα από την Εθνική της κυριαρχία;

Και αυτό τα Ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – Προπαγάνδας το παρουσίασαν, σαν μεγάλη επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη που «έπεισε» τον Μπορέλ!

Δείτε την αρχική δημοσίευση 134 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s