ΧΑΣΤΟΥΚΙ από τους Αστυνομικούς στο Χρυσοχοΐδη: «Δεν είναι δουλειά της ΕΛΑΣ η Πανεπιστημιακή Αστυνομία – Το μάθαμε από την τηλεόραση» (Βίντεο) @AGiamali

netakias

Οι φοιτητές, οι πλέον ενδιαφερόμενοι δηλαδή, διαφωνούν και έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους με όλους τους τρόπους. Οι πρυτάνεις και οι Πανεπιστημιακοί, που επίσης επηρεάζονται, έχουν τονίσει κατ’ επανάληψη ότι θεωρούν το μέτρο εκτός πραγματικότητας.

Ακόμη και ο πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και καθ΄υλιν αρμόδιος ως καθηγητής δημοσίου δικαίου Θεόδωρος Φορτσάκης διαφώνησε έντονα. Οι πολίτες, με τη σειρά τους, απορούν, ειδικά όσοι έχουν περάσει από σχολές. Ποιος έμενε; Οι αστυνομικοί.

Όπως προκύπτει κι αυτοί δηλώνουν απρόθυμοι να μπουν στα Πανεπιστήμια μέσω του προέδρου της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρη Γερακαράκου που όπως αποκάλυψε στο Kontra, ο ίδιος και οι συνάδελφοί του ενημερώνονται για τις εξελίξεις από τα ΜΜΕ, μια και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν έχει καν μπει στον κόπο να συζητήσει μαζί τους για τα σχέδιά του.

«Η ΠΟΑΣΥ δεν συμφωνεί με το να εμπλακεί η αστυνομία με τα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Δε συμφωνούμε να εμπλακεί η αστυνομία: ούτε οι αστυνομικοί, ούτε οι…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 68 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s