Ελλάδα 2.0 – Δημοκρατία 0.0 – Διαπλοκή 100%

Αυγερινος Κ.Χατζηχρυσος

του Αυγερινού Χατζηχρυσού

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ένας πολιτικός με διορατικότητα και δημοκρατικές φιλελεύθερες αξίες, είναι λογικό ότι δημιουργούσε δυσανεξία στην καθεστηκυία τάξη που εκπροσωπεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η οποία πλούτισε με θαλασσοδάνεια, με υπερκοστολογημένα δημόσια έργα, σκάνδαλο Κοσκωτά, χρηματιστήρια, διαπλοκή, απευθείας αναθέσεις σε θυγατρικές φαντάσματα που έκλειναν εν μια νυκτί, ξεπούλημα των ιματιών του Κράτους χωρίς αντίτιμο, όπως ΟΤΕ, Ολυμπιακή και ήταν σίγουρο ότι το Επιτελικό Κράτος που είναι η φυσική συνέχεια του Σημιτικού Μεσαίωνα, δεν θα μπορούσε παρά να μην του ανανεώσει την θητεία.

Σε κάθε ομιλία του στο υψηλότερο επίπεδο, προειδοποιούσε και προειδοποεί για τους κινδύνους, όχι μόνον για την Ελλάδα για την ανθρωπότητα από την νεοφιλελεύθερη λοιμική.

Από τότε που έγραψε το βιβλίο του «Το λυκόφως των Παγκόσμιων ηγεσιών» έχουν αποκαλυφθεί σκάνδαλα που διαρκώς επιβεβαιώνουν την δικτατορία των αγορών. Τα Panama Papers, τα Paradise Papers, τα Lux Leaks, το παγκόσμιο…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 568 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s