Διαφθορά Μητσοτάκη: Με νόμο απαγορεύει στους επιστήμονες να καταθέσουν εναντίων πολιτικών και κυβερνητικών

netakias

Διαφθορά Μητσοτάκη: Φοβούνται ειδικά δικαστήρια για τους νεκρούς που έχουν προκαλέσει και κυρίως για την καταστροφή της οικονομίας και με τροπολογία που κατέθεσαν απαλλάσσουν, τα μέλη, όλων των επιτροπών που χειρίζονται την πανδημία, από οποιαδήποτε ευθύνη, που έστω μπορείς να πεις ότι δεν πέρνουν αποφάσεις αλλά εισηγούνται, αλλά το χειρότερο, τους απαγορεύουν από το να καταθέσουν εναντίον πολιτικών και κυβερνητικών στελεχών της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

«Τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορoνοϊού, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων στο πλαίσιο της λειτουργίας των ως άνω επιτροπή. Δίωξη επιτρέπεται μόνο για συκοφαντική δυσφήμηση ή εξύβριση».

Γι αυτό τον λόγο «Δίωξη επιτρέπεται μόνο για συκοφαντική δυσφήμηση ή εξύβριση», ώστε αν τολμήσουν και μιλήσουν για τα εγκλήματα του Υπουργείου Υγείας…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 218 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s