«Δυο χρόνια χαμένα για την Ελλάδα και τους Έλληνες» του Γιάννη Μυλοπούλου

netakias

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Γιάννης Α. Μυλόπουλος

Ηκυβέρνηση Μητσοτάκη κέρδισε τις εκλογές δυο χρόνια πριν, στις 7/7/2019, υποσχόμενη επενδύσεις από το εξωτερικό που θα φέρουν νέες δουλειές, θα ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας και θα επιτρέψουν μεγάλες φορολογικές ελαφρύνσεις για τη μεσαία τάξη, η οποία πλήρωσε το… μάρμαρο της οικονομικής κρίσης και των νεοφιλελεύθερων μνημονίων των δανειστών.

Και βέβαια, για να μην ξεχνιόμαστε, η ΝΔ κέρδισε τις εκλογές με μια πρωτοφανή μαύρη προπαγάνδα από το σύνολο των ΜΜΕ, που συνασπίστηκαν σε ένα απίστευτα αρραγές αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο που ήθελε για ό,τι συμβαίνει στον πλανήτη, να ευθύνεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πυρκαγιά στο Μάτι, για την οποία προεκλογικά έφταιγε προσωπικά ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Και την οποία, μόλις ο Μητσοτάκης έγινε πρωθυπουργός την απέδωσε, μιλώντας στον ΟΗΕ, στην κλιματική κρίση. Επιβραβεύοντας μάλιστα τους αξιωματικούς της πυροσβεστικής που προεκλογικά κατηγορούσε για εγκληματικούς χειρισμούς και προάγοντάς τους σε στελέχη της κυβέρνησής του.

Δείτε την αρχική δημοσίευση 971 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s