Απάντηση ΚΟΛΑΦΟΣ ιατρού κατά του Άδωνη Γεωργιάδη: «Αν υπάρχουν άνθρωποι που φαντάζονται τσιπάκια φταίνε κάποιοι σαν τον Άδωνη Γεωργιάδη»

netakias

Ο Άδωνις δημοσιεύει κείμενο γιατρού υπέρ εμβολιασμού – Απάντηση γιατρού: «Αν υπάρχουν άνθρωποι που φαντάζονται τσιπάκια φταίνε κάποιοι σαν τον Άδωνη Γεωργιάδη»

Η «σφαλιάρα» που έφαγε ο Άδωνις Γεωργιάδης από κρητικό γιατρό μπορεί να μην ήταν η πρώτη, αλλά θα την θυμάται για καιρό. Ας τα πάρουμε απ’ την αρχή.

Χθες (26/08) ο υπουργός Ανάπτυξης αναδημοσίευσε ενθουσιωδώς στο Twitter, άρθρο του φιλοκυβερνητικού iefimerida.gr που είχε ως θέμα την ανάρτηση γιατρού από την Κρήτη στο facebook, που έδινε επιστημονική απάντηση κατά των επιχειρημάτων που χρησιμοποιούν οι αρνητές του εμβολιασμού.

«Κρητικός γιατρός ξεσπά κατά των αρνητών με μια ανάρτηση-ποταμό: Κανείς δεν θέλει να σας αλλάξει το έρημο το DNA», έγραφε η ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη.

Αυτό που δεν περίμενε όμως ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ήταν πως ο ίδιος ο γιατρός από την Κρήτη, ο Μανόλης Φραγκάκης, θα του απαντούσε προσωπικά.

«Αν υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που φαντάζονται τσιπάκια, ερπετά και χαράγματα, δεν…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 376 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s