Η Σοφία Νικολάου «ξέχασε» να δηλώσει τους εμβολιασμένους κρατούμενους – Αν ήταν απευθείας ανάθεση δεν θα τους άφηνε χωρίς Πιστοποιητικό Εμβολιασμού

netakias

ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Γενική Γραμματεία Σωφρονιστικής Πολιτικής «ξέχασε» να δηλώσει τους εμβολιασμένους κρατούμενους, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikastikoreportaz.g

Εμβολιασμένοι φυλακισμένοι δεν εμφανίζονται στο σύστημα του ΕΟΔΥ με συνέπεια όλοι οι κρατούμενοι που εμβολιάστηκαν να μην έχουν πιστοποιητικό – βεβαίωση εμβολιασμού.

ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ SOFIA-NIKOLAOU

Η Γενική Γραμματεία Σωφρονιστικής Πολιτικής παρέλειψε να δηλώσει στο κεντρικό αρχείο του ΕΟΔΥ τους κρατούμενους που έχουν ήδη εμβολιασθεί με συνέπεια να δημιουργούνται προβλήματα στις μεταγωγές τους, είτε στο δικαστήριο είτε σε υγειονομικές υπηρεσίες. Στο μεταξύ αρκετοί κρατούμενοι που έχουν ήδη αποφυλακιστεί αδυνατούν να πάρουν βεβαίωση εμβολιασμού καθώς δεν φαίνεται ο εμβολιασμό τους στο σύστημα του ΕΟΔΥ.
Οι εμβολιασμοί κρατουμένων ξεκίνησαν και διενεργήθηκαν από τον περασμένο Φεβρουάριο. Οι εμβολιασμοί, μάλιστα, γίνονταν ακόμη και μεταμεσονύκτιες ώρες καθώς διατέθηκαν στους κρατούμενους εμβόλια τα οποία είχαν διατεθεί τις συγκεκριμένες ημέρες και δεν ήταν δυνατόν να φυλαχθούν εκ νέου.

Ωστόσο, οι εμβολιασμοί αυτοί δεν εμφανίζονται στο σύστημα και παρά τις οχλήσεις των κρατουμένων…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 115 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s