«Ευτυχώς, δεν θα έχουμε κομμουνισμό!» της Ελένης Τσερεζόλε

netakias

ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ  

Της Ελένης Τσερεζόλε

Δεν φθάνει που η κυβέρνηση έχει βάλει στο στόχαστρο, όχι τον ιό αλλά τους πολίτες, επιχειρεί πλέον να τους διχάσει με το άκρως αντιεπιστημονικό αφήγημα περί δήθεν επιδημίας των ανεμβολίαστων!

Αλλά και να τους εμπαίξει, όταν δια στόματος υπουργού ανάπτυξης Α. Γεωργιάδη, απευθυνόμενου στη γιατρό του νοσοκομείου Νίκαιας, Μαίρη Αγρογιάννη, που επιχειρηματολογούσε για την ανάγκη επίταξης των ιδιωτικών κλινικών, απάντησε: «Τα ιδεολογικά σας να τα λύσετε στα συνδικαλιστικά σας, όχι όταν μιλάμε για ένα σοβαρό θέμα όπως η πανδημία. Κομμουνισμό στην Ελλάδα δεν έχουμε, ούτε θα έχουμε ποτέ. Ηρεμήστε». Ενώ προηγουμένους είχε κατηγορηματικά αποκλείσει προσλήψεις στο ΕΣΥ.

ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ - ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ - ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ  

Επιβεβαιώνοντας τον μικροκομματικό σχεδιασμό της κυβέρνηση που επιμένει να μην στηρίζει το ΕΣΥ, να μην επιτάσσει τις ιδιωτικές κλινικές, αφήνοντας ασθενείς να πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ, όπως κατήγγειλε ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδα Π. Παπανικολάου στον REAL FM. Το χειρότερο όλων είναι ότι, κρίνοντας από τις… απειλητικές δημόσιες παρεμβάσεις των κυβερνητικών παραγόντων, φαίνεται ότι η σημερινή κυβερνητική τακτική θα…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 113 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s