Απίστευτο παραδικαστικό Μητσοτάκη: Κατηγορούν τη Γιάννα Παπαδάκου για περιεχόμενο εκπομπής που δεν υπάρχει καν στη δικογραφία!

netakias

Hervé Falciani ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ
Hervé Falciani ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ

Η Γιάννα Παπαδάκου, η δημοσιογράφος που διώκεται για την υπόθεση «Παπαγγελόπουλου – Novartis», συνεχίζει να «χτυπιέται» με πολιτική σκοπιμότητα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Ιπποκράτη Μυλωνά, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα την υπεράσπιση της δημοσιογράφου, προτού φύγει από τη ζωή ο Δημήτρης Τσοβόλας.

«Tο κατηγορητήριο ποινικοποιεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, αφού αυτό αξιολογεί την ιδιότητα της κ. Παπαδάκου ως δημοσιογράφου ως συστατικό στοιχείο της υποδομής, στην οποία βασίζεται η κρίση ότι αυτή δήθεν έχει τελέσει κατ’ επάγγελμα το έγκλημα της συμμετοχής σε απόπειρα εκβίασης που της αποδίδεται!» τονίζει ο δικηγόρος.

Παράλληλα ο Ιπποκράτης Μυλωνάς σημειώνει ότι η ανακρίτρια «αποδίδει κατηγορία στην κ. Παπαδάκου για το περιεχόμενο της τηλεοπτικής εκπομπής “check point” του τηλεοπτικού σταθμού «ALPHA TV» στις 29-11-2015, χωρίς να υπάρχει στη δικογραφία αυτή η εκπομπή! Δηλαδή η κ. ανακρίτρια επικαλείται στο κατηγορητήριο ένα έγγραφο που δεν το γνωρίζει…».

Αναλυτικά η δήλωση του δικηγόρου Ιπποκράτη Μυλωνά:

  1. Στις…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 849 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s