Διεθνείς οργανώσεις για την Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση κόλαφος τον Μητσοτάκη – Προσπαθεί να φιμώσει τις επικριτικές φωνές

netakias

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΣΚΟΥΠΙΖΕΤΑΙ

English version

Εκπρόσωποι 6 διεθνών οργανώσεων βρέθηκαν την Ελλάδα – Σοκαριστικά ευρήματα για τη δολοφονία Καραϊβάζ, τις προσπάθειες χειραγώγησης ΜΜΕ, τις απειλές σε ρεπόρτερ.

«Controlling the Message: Challenges for independent reporting in Greece» (Έλεγχος του μηνύματος: Προκλήσεις για την ανεξάρτητη δημοσιογραφία στην Ελλάδα) είναι ο τίτλος της έκθεσης που δημοσιοποίησαν σήμερα έξι διεθνείς οργανώσεις για την ελευθερία του Τύπου. Η διαδικτυακή διερευνητική αποστολή στην Ελλάδα οργανώθηκε από την Media Freedom Rapid Response (MFRR) και πραγματοποιήθηκε από την 1η έως τις 15 Δεκεμβρίου 2021.

Της αποστολής ηγήθηκε το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ελευθερία του Τύπου και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης(ECPMF) και πραγματοποιήθηκε από κοινού με εκπροσώπους της ARTICLE 19, της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (EFJ), του Διεθνούς Ινστιτούτου Τύπου (IPI), του Osservatorio Balcani e Caucaso Transeuropa (OBCT) και εκπρόσωπο των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα (RSF).

Τα βασικά συμπεράσματα της πολυσέλιδης αναφοράς (κατεβάστε την ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο στο τέλος του κειμένου) αφορούν…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 1.296 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s