Η επιτυχημένη διακυβέρνηση Μητσοτάκη

Αυγερινος Κ.Χατζηχρυσος

του Αυγερινού Χατζηχρυσού

Το σύνθημα «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» δεν είναι ένα ακόμη σύνθημα για έναν Έλληνα πολίτη, αλλά είναι πλέον απτή πραγματικότητα στα χρόνια της διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ακρίβεια, ανατιμήσεις, πείνα, απώλεια εισοδήματος, θανατηφόρα κατάρρευση του συστήματος Υγείας, μείωση της αγοραστικής δύναμης των πολίτων, τρομακτική πτώση τζίρου στην αγορά, είναι η καθημερινότητα των πολιτών, αλλά παρά όλα αυτά η διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί να θεωρηθεί ως επιτυχημένη από αυτούς που τον στήριξαν για να γίνει Πρωθυπουργός.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣΕίναι επιτυχημένη η διακυβέρνηση Μητσοτάκη για όσους ΔΑΠίτες με πλαστά πτυχία ή και καθόλου πτυχία κατέλαβαν διευθυντικές θέσεις με μισθούς ακόμη και μεγαλύτερους του Πρυθυπουργού. Διοικητές νοσοκομείων, οργανισμών εθνικής ασφαλείας χωρίς πτυχία, αλλά και με ελλειπή τεχνική κατάρτιση όπως golden boy προέδρου μεγάλης ΔΕΚΟ χωρίς να έχει καν MBA.

Είναι επιτυχημένη η διακυβέρνηση Μητσοτάκη για όσους έχουν ιδιωτικά κολλέγια αμφιβόλου ποιότητας σπουδών, όπως αποδείχθηκε από το φιάσκο του «σκοιλ ελικικου» και του

Δείτε την αρχική δημοσίευση 650 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s