Αποκάλυψη: Πόσο «δωρεάν» είναι οι συμβουλές του Πρίγκιπα Καρόλου κύριε Μητσοτάκη;

netakias

«Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας ήταν στην ευχάριστη θέση να συναντηθεί ξανά με τον πρωθυπουργό της πατρίδας του πατέρα του, της Ελλάδας, στο Dumfries House σήμερα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση Το Γραφείο του Πρίγκιπα της Ουαλίας Καρόλου (Clarence House) έκανε την εξής ανάρτηση στο Twitter μετά τη συνάντηση του διαδόχου του βρετανικού θρόνου με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη: «Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας ήταν στην ευχάριστη θέση να συναντηθεί ξανά με τον πρωθυπουργό της πατρίδας του πατέρα του, της Ελλάδας, στο Dumfries House σήμερα. Ήταν ευκαιρία για τον Έλληνα πρωθυπουργό να δει από πρώτο χέρι μερικές από τις βιώσιμες και εκπαιδευτικές εργασίες του Ιδρύματος του Πρίγκιπα στο κτήμα Dumfries».

Πολλοί θυμούνται την επίσκεψη του Πρίγκηπα Καρόλου πέρυσι κατά την 25η Μαρτίου 2021, για την συγκίνησή του στις κάμερες και τα μπισκότα ζυμωμένα με μελάνι σουπιάς, κρέμα λευκού ταραμά και αυγά ψαριού

Αλλά κανείς δεν έμαθε για την υπογραφή που πήρε από τον Δήμο Αθηναίων για το project The Earth Charter  που τρέχει ο ίδιος για να σώσει τον πλανήτη.

Συγκεκριμένα από το skynews.com διαβάζουμε ότι η Αθήνα, του Κώστα Μπακογιάννη, επίσης της οικογένειας Μητσοτάκη, είναι η πρώτη πόλη που υπέγραψε το σχέδιο του Καρόλου The Earth Charter ,φυσικά με το αζημίωτο για την Βασιλική Οικογένεια και εννοείται σε offshore.

Δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερο. Κι όμως μπορεί!

Διαβάζουμε στον ιστότοπο της πρωτοβουλίας, ότι οι δωρητές μπορούν να στείλουν τις δωρεές τους, σε Τράπεζα, αλλά όχι στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά στην Costa Rica. Και το θέλετε κι ακόμη καλύτερο; Δεχόμαστε και τσέκς, αρκεί να τις…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 132 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s