Δ. Τζανακόπουλος: Στις 15 Μαΐου στέλνουμε μαζικό μήνυμα για την πολιτική αλλαγή

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνέντευξη του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρη Τζανακόπουλου, στην τηλεόραση της ΕΡΤ1 (Δημήτρης Κοτταρίδης, Γιάννης Πιτταράς)

“Η 15η Μαΐου φιλοδοξούμε να είναι μια μέρα-σταθμός για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία”, τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον τηλεόραση της ΕΡΤ1.

“Για πρώτη φορά ο πρόεδρος και η Κεντρική Επιτροπή μπορούν να εκλεγούν από όλα τα μέλη του κόμματος”, υπογράμμισε. “Δικαίωμα ψήφου για την εκλογή του προέδρου έχουν όλοι οι πολίτες που θα έρθουν την Κυριακή και θα γίνουν μέλη του κόμματος, όλοι οι πολίτες που επιθυμούν να συστρατευτούν στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία”, σημείωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

“Αυτή τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τεράστια πολιτική επιρροή. Θέλουμε να τον καταστήσουμε αντίστοιχα κοινωνικά παρεμβατικό και οι εκλογές την ερχόμενη Κυριακή θα είναι σταθμός σε αυτήν τη διαδικασία”, ανέφερε. «Για αυτό το λόγο καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτήν την πρωτόγνωρη…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 396 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s