#ΝΔ_θελατε #ΝΔ_απατεωνες #νδ_χουντα #κυβερνηση_τσιρκο #κυβερνηση_καρναβαλι #ΝΔ_ΞΕΦΤΙΛΕΣ #τι_ψηφισατε_ρε_μαλακες #Μητσοτακη_καθαρμα #ΝΔ_Χουντα #νδ_ρομπες #μητσοτακη_παραιτησου #Μητσοτακη_γαμιεσαι #ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ_ΓΑΜΙΕΣΑΙ_ΡΕ_ΜΑΛΑΚΑ #kolosogo
Αυτόματες συγκρίσεις
Μετά τον Νικολά Σαρκοζί και ο πρώην Πρωθυπουργός της Γαλλίας, επί προεδρίας Σαρκοζί, Φρανσουά Φιγιόν καταδικάστηκε σήμερα σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση για την εικονική κατά το δικαστήριο πρόσληψη της συζύγου του στο βουλευτικό του γραφείο, επί σειρά ετών.
Η σύζυγός του Πενελόπ καταδικάστηκε και αυτή σε φυλάκιση δυο ετών ενώ το δικαστήριο τούς επέβαλε και χρηματική ποινή, ύψους 375.000 ευρώ στον καθένα. Το ζεύγος Φιγιόν, που δεν ήταν παρόν στη δίκη, επέμεινε –όπως και πρωτοδίκως– ότι η απασχόληση ήταν πραγματική και όχι εικονική, χωρίς όμως να πείσει το Εφετείο.
Αν το ζεύγος Φιγιόν δεν κάνει χρήση του δικαιώματος αναίρεσης της απόφασης, θα κληθεί ενώπιον δικαστή εκτέλεσης της ποινής, ο οποίος μπορεί να αποφασίσει, για παράδειγμα, αν θα φορέσουν ηλεκτρονικό βραχιόλι ή θα οδηγηθούν στις φυλακές.
Αυτά σε ό,τι αφορά την γαλλική Δικαιοσύνη και την αντιμετώπιση του γαλλικού πολιτικού συστήματος. Να θυμίσουμε τι γίνεται στην Ελλάδα;
Το Ευρωκοινοβούλιο ζητά…
Δείτε την αρχική δημοσίευση 52 επιπλέον λέξεις