Μπαλτά Σοφία

Εικόνα

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Κατοικώ στην Κορινθία, είμαι 50 ετών, Μονογονέας, πρ. εξαγωγέας Αγροτικών προϊόντων και βοηθός Προέδρου τηςFυΙgοr. Σήμερα είμαιΣύμβουλος Επιχειρήσεων, Επαγγελματιών & Ανέργων για προγράμματα ΕΣΠΑ-ΟΑΕΔ.

Εν μέσω βαθύτατης οικονομικοκοινωνικής και αξιακής κρίσης,ανταποκρίθηκα στο κάλεσμά του Αλέξη Τσίπρα να δώσω το παρόν στις διεργασίες για την Κεντρική Επιτροπή.

Μέσα από τον καθημερινό αγώνα μου, ταυτίζομαι με τονΕπαγγελματία, τον Αγρότη, τονΆνεργο, τονΜονογονέα,τονΑΜΕΑπου βιώνει τα σημερινά αδιέξοδα, κινδυνεύει να χάσει ό,τι με κόπο δημιούργησε και βλέπει το προϊόν ή την δουλειά του να απαξιώνεται. Ταυτίζομαι με όλους όσοι παλεύουν για μια θέση στην αγορά εργασίας σε έναν τόπο που η ανάπτυξη έχει εξαφανιστεί προ πολλού. Βιώνω καθημερινά τα προβλήματα και τις ανάγκες του επιστήμονα ή του ανειδίκευτου κάθε ηλικίας, το ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον, την ανέχεια, την διαφθορά, την κοινωνική αδικία, τον καθημερινό αδιάκοπο αγώνα.

 Είμαι έτοιμη να δώσω την μάχη για Εσένα, Εμένα, Όλους…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 1 επιπλέον λέξη

Κουρεμπές Θεοφάνης (Φάνης)

Εικόνα

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Είμαι ο Φάνης Κουρεμπές, γεωπόνος από τον Άσσο Κορινθίας. Μέχρι σήμερα έχω την τύχη να διάγω μια γεμάτη επαγγελματική, κοινωνική και πολιτική ζωή. Επαγγελματίας γεωπόνος από το 1995 και μέλος κοινωνικών και πολιτικών αγώνων από το 1983, από την ένταξη μου στην ανανεωτική ριζοσπαστική Αριστερά, αδιάλειπτα, μέχρι σήμερα.

Έχω υπηρετήσει την κοινωνία και την Αριστερά, ως εκλεγμένος πρόεδρος του συλλόγου γεωπόνων Κορινθίας, ως μέλος του ΔΣ του παραρτήματος Πελοποννήσου και Δυτ. Ελλάδας του ΓΕΩΤΕΕ, ως περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου και βουλευτής Κορινθίας. Επί 4 χρόνια ήμουν πρόεδρος στον ΕΛΓΑ και από το 2019 μέχρι σήμερα, εκλεγμένος συντονιστής του τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Στην πολιτική μου διαδρομή μέχρι τώρα, προσπάθησα πάντα να πορεύομαι με το θάρρος της γνώμης μου μέσα στα πλαίσια των αρχών και ιδεών της Αριστεράς και στη λογική της καλής συνεργασίας και της συντροφικότητας.

Το ίδιο σκοπεύω να κάνω και στην υπόλοιπη πολιτική μου πορεία.

Έθεσα υποψηφιότητα…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 31 επιπλέον λέξεις

«Συλλογικός και εθνικός στόχος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η επιστροφή στην κανονικότητα και η έξοδος από την επιτροπεία» – Ομιλία μου σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αν. Αττικής

Εικόνα

Δημήτρης Παπαδημούλης

dp_4 Δημήτρης Παπαδημούλης: «Για πρώτη φορά υπάρχει σαφής δέσμευση τουEurogroup ότι θα υποστηριχθεί η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές».

«Συλλογικός και εθνικός στόχος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η επιστροφή στην κανονικότητα και η έξοδος από την πολυετή επιτροπεία».

Ομιλία στην εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής με θέμα «Ευρώπη-Ελλάδα: Μονόδρομος Ανάπτυξης», στο αμφιθέατρο του Δήμου Κορωπίου.

Δείτε την αρχική δημοσίευση 1.416 επιπλέον λέξεις