Συνέντευξη στον ρ/σ «Στο Κόκκινο»: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ως πρώτο στόχο να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια και να παρουσιάσει έναν θετικό απολογισμό στο τέλος της 4ετίας, προκειμένου να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε μια νέα 4ετία με κυβέρνηση Τσίπρα»

Δημήτρης Παπαδημούλης

Σε συνέντευξή του στον ρ/σ «Στο Κόκκινο» (Γ. Τραπεζιώτη), ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

Επειδή τους επόμενους τρεις-τέσσερις μήνες θα κριθούν πολλά που θα επηρεάσουν την πορεία της χώρας για τα επόμενα χρόνια έχει σημασία η κάθε πολιτική δύναμη -και ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ που θα είναι ή ο ένας ή ο άλλος ο κορμός της επόμενης κυβέρνησης- να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την επόμενη ημέρα

Θα φανεί στην πράξηεάν ο Κυρ. Μητσοτάκης, η Φώφη Γεννηματά και ο Στ. Θεοδωράκης θέλουν να συνδράμουν στην συνταγματική αναθεώρηση. Εγώ επισημαίνω απλά αυτό που χρειάζεται και νομίζω ότι θέλει η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών, ανεξαρτήτως ιδεολογιών και κομμάτων. Δεν θα βρείτε πουθενά, σε καμία ευρωπαϊκή χώρα, ρύθμιση σαν κι αυτή που έχει το Σύνταγμά μας και που διευκολύνει την ατιμωρησία πρώην πρωθυπουργών και πρώην υπουργών.

Δείτε την αρχική δημοσίευση 1.128 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s