Υπουργείο Υγείας: Χάθηκε δωρεά 10.000.000 ευρώ σε λογαριασμό IBAN ξένου fund – Σιωπή από την κυβέρνηση

#kolosogo #ΝΔ_θελατε #ΝΔ_απατεωνες #νδ_χουντα #κυβερνηση_τσιρκο #κυβερνηση_καρναβαλι #ΝΔ_ΞΕΦΤΙΛΕΣ #τι_ψηφισατε_ρε_μαλακες #Μητσοτακη_καθαρμα #ΝΔ_Χουντα #νδ_ρομπες #μητσοτακη_παραιτησου #Μητσοτακη_γαμιεσαι #μητσοτακη_παραιτησου #Μητσοτακη_καθαρμα#ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ_ΓΑΜΙΕΣΑΙ_ΡΕ_ΜΑΛΑΚΑ

netakias

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών ο πρέσβης επι τιμή, Νίκος Βαμβουνάκης με ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη και προς σειρά ΜΜΕ, αποκαλύπτει ότι 10.000.000 δολάρια που δόθηκαν από τη Σαουδική Αραβία στην Ελλάδα για την καταπολέμηση του κορονοϊού δεν κατατέθηκαν σε λογαριασμό του Δημοσίου αλλά στην εταιρεία Price Waterhouse and Coopers!

Δηλαδή ο πρέσβης κατήγγειλε πως τα χρήματα αυτά δεν κατέληξαν σε κάποιο λογαριασμό του Δημοσίου αλλά αλλά στην εταιρεία Price Waterhouse and Coopers.

Πρόκειται για την εταιρεία η οποία ξεκίνησε τη συνεργασία της με την ελληνική κυβέρνηση για την «παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα Αναλύσεων Δεδομένων στην ομάδα διαχείρισης PLFs για την Πανδημία Covid-19», μετά τη διακοπή συνεργασίας με την Palantir και τις αντιδράσεις που υπήρξαν για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

Φωτογραφίες από το έγγραφο της δωρεάς που περιέχονται στην επιστολή Βαμβουνάκη. Στην τελευταία αναφέρεται το όνομα του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας Μάριου…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 566 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε